Hi! Ik ben Iris

Jouw betrokken lifecoach met een focus op een sterke mindset & balans.

Ik ben een optimistische ondernemer die altijd het beste uit zichzelf en anderen naar boven wil halen. Ik zie jouw beste versie al voor me, lang voordat jij dit zelf ziet!

Ik ben eerlijk, oprecht, een tikje spiritueel (maar ook een nuchtere Tukker), assertief en ambitieus. Ik vul mijn dagen graag in met koken, sporten en coachen. Ook ga ik graag uit eten en maak je mij gelukkig met citytripjes of verre reizen.

Ik houd van avontuur en nieuwe ervaringen. Ik maak graag kennis met inspirerende mensen en ben van mening dat iedereen je iets nieuws en unieks kan leren. Ik ben gek op de natuur en rondreizen met een camper.
Ik deel graag mijn eigen ervaringen met jou, en help jou naar de beste en meest krachtige versie van jezelf!

Iris

Mijn c.v.

Ik ben sinds 2019 Intensive Care verpleegkundige. Daarnaast werk ik met veel liefde en plezier als lifecoach. Ik begeleid vrouwen naar een gezonde balans en sterke mindset met Balanced Life by Iris.

Mijn ervaring

Ik heb zelf erg fijne coaching gekregen om mij te helpen bij mijn perfectionisme. Hier heb ik zoveel van geleerd! Daarnaast ben ik begeleid door een personal trainer, leefstijlcoach & business- en lifecoach.

Mijn competenties

Mijn vriendinnen omschrijven mij als sociaal, betrouwbaar en enthousiast. Ik kan goed luisteren en zal altijd de tijd voor je nemen.

Persoonlijke ontwikkeling, enthousiasme & betrokkenheid zijn 3 eigenschappen die goed bij mij passen.

Mag ik jou ook helpen tot rust te komen?

Net zoals alles in de natuur is ook jouw persoonlijke ontwikkeling een continu proces van groei. Samen zullen we jouw persoonlijke reis gaan ontdekken, op maat gemaakt voor jou. Ontdek de kracht van de natuur, mindfulness, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit & creativiteit.

Camper in zonsopgang
Iris met honden

Mijn ervaringen

Ik ben nu vier keer op pad geweest met een camper, zowel door de Verenigde Staten als Europa. Telkens weer ben ik verbluft over de prachtige plekken waar je komt. De campings waar je kunt staan, de natuur die je tegenkomt, de dieren, de vrijheid, de rust.. absoluut geweldig.

Daarnaast heb ik in 2023 zelf een Nature Retreat in Spanje gevolgd. Wat was dit geweldig! Midden in de natuur alle tijd voor jezelf hebben, met niemand rekening te hoeven houden. Die rust zorgt ervoor dat nieuwe deuren zich openen en ideeën tot leven komen. Deze ervaring wil ik jou dolgraag bieden met Retreat On Wheels!

Ontdek de onvergetelijke voordelen van onze unieke retreats!

Ontsnap aan het bekende en begin aan een prachtige reis met onze one-of-a-kind retreats. Omring jezelf door de natuur in geweldige landschappen, en zorg voor blijvende herinneringen.

Onvergetelijke ervaringen

Geef toe aan een uniek avontuur en ontdek verborgen pareltjes, terwijl je reis met het comfort van een camper.

Vrijheid

Stap aan boord van jouw camper en geniet van deze ultieme ervaring van vrijheid!

Camper met wijn
Bloemen camping de Vriendschap

Laat je volledig ontzorgen..

Voor aanvang van je retreat ontvang je jouw volledig verzorgde reisschema die je mag volgen. Je overnacht op kleinschalige campings en/of camperplaatsen. Vaak gerund door families en met een duurzame insteek. Ik heb met zorg deze overnachtingsplaatsen geselecteerd en persoonlijk bezocht.

De route en de campings zijn met liefde samengesteld om jou een geweldige ervaring te bieden. Bij dit reisschema ontvang je door ons geselecteerde campings die wij voor je vastleggen en waar je zult verblijven. Voel je echter vrij om er je eigen invulling aan te geven en om zelf een route te kiezen. Je kunt hiervoor kiezen bij de aanvraag van deze reis.

"Today I'll choose courage over comfort"

Deze quote is van Brené Brown, een Amerikaanse onderzoekster die onderzoek doet naar moed, kwetsbaarheid, schaamte en empathie. Ze is een van mijn grote voorbeelden en een ware inspiratiebron.

Een aanvulling op deze quote: "It's choosing what's right over what's fun, fast or easy; and it's practicing your values, not just professing them."

Ontdek de retreats

En gun jezelf dit bijzondere avontuur!

Enthousiast geworden?

Laat hier vrijblijvend je e-mail achter & ik neem contact met je op.

Wanneer je op inschrijven klikt, ga je akkoord met ons algemene voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.